Pentru a deconecta un utilizator care s-a autentificat pe un alt dispozitiv, trebuie să selectezi fila SETĂRI - UTILIZATORI, apoi să alegi contul de pe care dorim să deconectăm persoana respectivă:

După selectarea contului și derularea în jos, vor apărea toate sesiunile de autentificare împreună cu adresa IP. După apăsarea butonului ȘTERGE, utilizatorul va fi deconectat de pe dispozitiv.
