For å logge ut en bruker som er logget inn på en annen enhet, må du velge fanen INNSTILLINGER – BRUKERE, og deretter velge kontoen du ønsker å logge vedkommende ut fra:

Etter at du har valgt kontoen og scrollet ned, vil alle påloggingsøkter vises sammen med IP-adressen. Når du trykker på knappen SLETT, blir brukeren logget ut fra enheten.
