Kako biste odjavili korisnika koji se prijavio na drugom uređaju, potrebno je odabrati karticu POSTAVKE – KORISNICI, a zatim odabrati račun s kojeg želite odjaviti određenu osobu:

Nakon odabira računa i pomicanja prema dolje, prikazat će se sve sesije prijave zajedno s IP adresom. Nakon pritiska na gumb UKLONI, korisnik će biti odjavljen s uređaja.
